Ce produce Sage Forest?

De peste 30 de ani construim case din lemn,cabane,terase,foisoare(filigorii),căsuțe de gradină,magazii și diverse alte produse din lemn.

Date tehnice generale

Firma noastră aplică ca variantă de baza în construcția caselor din lemn realizarea structurii de rezistență (scheletul casei) din grinzi și stâlpi îmbinate prin chertări  clasice, în sistem “lego”. În structura de rezistență se montează structura de placare a pereților cu contravântuiri. Dimensiunile elementelor de structura sunt standardizate în secțiuni de 150x50mm, 150x75mm, 150x150mm sau alte dimensiuni cerute de proiect.

Peretele exterior se plachează cu elemente din lemn pentru exterior îmbinate în nut și feder, cu profile și grosimi diferite. Peretele interior se plachează cu lambriu de 21mm sau astereala nut și feder de 21mm acoperite cu plăci de rigips. Între placări se montează vată minerală cu grosime de 50mm, 100mm sau 150mm acoperită de barieră de vapori. Grosimea de izolare se poate mari la 200mm, 300mm etc, în funcție de parametrii urmăriți în izolarea termică și fonică.

Structura planșeului dintre nivele se realizează folosind grinzi adecvate deschiderilor. Această poate fi aparență, placată cu lambriu. Acoperișul este realizat dintr-o structura de căpriori cu secțiunea de 75x150-180mm peste care se montează lambriu și astereala nut și feder 21mm, protejată de membrană permeabilă anticondens, urmată de lații de aerisire și lații pentru tipul de învelitoare dorit.

Vedeți mai jos câteva din proiectele noastre

Scroll to Top