Sage Forest Sibiu

Tot ceea ce facem este o călatorie prin care construim relații puternice bazate pe încredere reciprocă, ceea ce ne face diferiți.

Compania noastră este un jucător important pe piața prelucrării lemnului și a construcțiilor din lemn. Fondată în anul 1991 de ing. Emil Găină fabrica de prelucrat lemn are la baza experiențele acumulate de generațiile de constructori de case din lemn care au realizat pe teritoriul României o adevărată cultură a prelucrării lemnului.

 Construcțiile și casele din lemn promovate de noi întrunesc calități esențiale de armonie volumetrică, funcționalitate practică și ingeniozitate tehnică. Lemnul folosit pentru execuția lor provine din pădurile României,destinat acestui scop.Construcțiile sunt sănătoase atât pentru beneficiarii lor cât și pentru mediul natural, integrându-se armonios în toate zonele.

De la începutul nostru am lucrat neîncetat pentru a ne câștiga reputația pentru calitate și încredere în toate produsele din lemn pe care le oferim.Creăm modele unice pentru clienții noștri, case din lemn care atrag atenția prin aspectul cald și primitor

Ca să obținem elemente din lemn de înaltă calitate folosite în construcția caselor compania noastră folosește instalații pentru debitat bușteni marca StrojCAD (gatere care execută tăieri radiale și tangențiale la vedere). Totodată suntem și distribuitori ai acestor utilaje în România.

Îmbinând tehnologii vechi și noi de execuție și având o baza materială și umană de calitate, suntem o soluție în domeniul caselor și construcțiilor din lemn oferind o serie de avantaje la prețuri atractive.

Scroll to Top