Politica de Confidențialitate

Introducere

Bun venit pe sageforest.ro! La sageforest.ro, ne angajăm să protejăm intimitatea și confidențialitatea informațiilor dvs. personale. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale atunci când vizitați site-ul nostru sau interacționați cu serviciile noastre.

Informațiile pe care le Colectăm

Putem colecta și prelucra diverse tipuri de informații personale, inclusiv, dar fără a se limita la, numele dvs., detaliile de contact și comportamentul de navigare. Aceste informații sunt colectate prin formulare, cookie-uri și alte tehnologii de urmărire. Folosim aceste informații pentru a îmbunătăți serviciile noastre și pentru a îmbunătăți experiența dvs.

Utilizarea informațiilor

Informațiile personale pe care le colectăm pot fi folosite pentru:

  • Furnizarea și personalizarea serviciilor noastre pentru a satisface nevoile dvs.
  • Comunicarea cu dvs. cu privire la anchete, cereri sau tranzacții.
  • Trimiterea de materiale promoționale și de marketing, în cazul în care v-ați dat consimțământul.
  • Analizarea utilizării site-ului web și îmbunătățirea funcționalității site-ului nostru.

Partajarea Informațiilor

Nu vindem, nu tranzacționăm și nu transferăm în alt mod informațiile dvs. personale către terțe părți fără consimțământul dvs. Cu toate acestea, putem partaja informațiile dvs. cu furnizori de servicii de încredere terțe părți care ne ajută să operăm site-ul nostru și să desfășurăm afacerea noastră, sub rezerva acordurilor stricte de confidențialitate.

Măsuri de securitate

Implementăm diverse măsuri de securitate pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat, divulgării, modificării sau distrugerii. Aceste măsuri includ criptarea, navigarea securizată și monitorizarea regulată a sistemului.

Drepturile dvs.

Aveți dreptul să accesați, să corectați și să actualizați informațiile dvs. personale. Puteți, de asemenea, să vă dezabonați de la primirea comunicărilor de marketing de la noi. Dacă aveți orice preocupări cu privire la modul în care sunt utilizate datele dvs., vă rugăm să ne contactați folosind informațiile furnizate mai jos.

Modificări la această politică

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea pe site-ul nostru. Utilizarea continuă a site-ului web și a serviciilor după efectuarea modificărilor constituie acceptarea dvs. a politicii revizuite.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări, preocupări sau solicitări legate de informațiile dvs. personale sau de această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la office@sageforest.ro

Scroll to Top